Contacteaza-ne la office@jadeboutique.ro sau telefonic 0760 658 447
Politica de returnare din magazinul online difera de politica de returnare din magazinul fizic.

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, clientul are dreptul sa returneze produsul comandat in termen de 14 zile. Perioada de returnare/schimbare expira dupa 14 zile de la data in care clientul intra in posesia fizica a produselor comandate.

 

Pentru a se respecta termenul-limita de returnare/schimbare este suficient sa se trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retur inainte de expirarea perioadei de returnare.

 

Returul se inregistreaza pe whatsapp (0760 658 447)  sau telefonic (0760 658 447).

 

In caz de returnare, vanzatorul va rambursa suma primita de la client, excluzand costurile livrarii, in termen de 14 zile de la data la care vanzatorul primeste inapoi produsele. Produsele trebuie sa fie impachetate in ambalajul lor original, cu eticheta atasata de produs si in starea in care au fost expediate.

Vanzatorul va efectua aceasta rambursare prin virament bancar. Clientului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Clientul va suporta costul direct al returnarii produselor, perceput de catre firma de curierat, conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta primirea coletelor returnate fara notificare scrisa in prealabil.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu returna/schimba produsul in cazul in care exista urme de uzura.

Schimbul produselor se poate face prin inlocuirea cu un alt produs, valoarea acestuia din urma fiind egala sau mai mare cu suma produsului comandat initial. Schimbul se poate face si prin inlocuirea cu o alta marime.

 

Aboneaza-te la newsletter!

Fi la curent cu ultimele noutati si promotii